Instagram: Otomatik Olarak Silinecek Şekilde Fotoğraf Paylaşmak

Instagram'da Otomatik Olarak Silinecek Şekilde Fotoğraf Paylaşmak için ne yapmanız gerektiğini anlatacağız. Instagram popüler Snapchat uygulamasının özelliklerini klonlamaya devam ediyor. Duruma bakılırsa Hikayeler özelliği yalnızca başlangıçtı. Uygulama artık otomatik olarak silinecek şekilde, yani kendini imha eden fotoğraflar paylaşma özelliğini direkt mesajlar için desteklemeye başladı. Artık arkadaşlarınıza kendini imha eden fotoğraflar gönderebiliyorsunuz. Gönderdiğiniz kişi fotoğrafın ekran görüntüsünü alırsa size arkadaşınızın ekran görüntüsü aldığını bildiren uyarı gönderiliyor. Yeni özellikten yararlanabilmek için uygulamayı son sürüme güncellemeniz gerekmekte. Dilerseniz Instagram'da Otomatik Olarak Silinecek Şekilde Fotoğraf Paylaşmak için izlemeniz gereken aşamalara geçelim.

Instagram'a yeni denetim geliyor! O hesaplar kapanacak...

Instagram: Otomatik Olarak Silinecek Şekilde Fotoğraf Paylaşmak

İzleyebileceğiniz iki farklı yöntem mevcut. Instagram uygulamasını açın ve arayüzde sağ üst kısımda yer alan gönderme butonuna dokunun. Direkt mesajların yer aldığı ekran karşınıza gelecektir. Bu arayüzde en alt kısımda yeni kamera butonunu göreceksiniz. Kendini imha eden bir fotoğraf çekmek için bu butona dokunun.

Instagram Otomatik Olarak Silinecek Şekilde Fotoğraf Paylaşmak 1

Alternatif olarak direkt mesajların yer aldığı ekranda dilediğiniz bir konuşmayı seçebilir ve karşınıza gelen arayüzdeki kamera butonuna da dokunabilirsiniz. İlk yöntemde çektiğiniz fotoğrafı birden fazla kişiyle paylaşmanız mümkün, ikinci yöntemde fotoğrafı yalnızca o diyalogdaki kişiye gönderebilirsiniz.

Instagram Otomatik Olarak Silinecek Şekilde Fotoğraf Paylaşmak 2

Galerideki bir fotoğrafı paylaşmanız mümkün değil. Fotoğrafınızı çektikten sonra çeşitli çizim araçlarıyla özelleştirmeler yapabilirsiniz. Renk seçimi de yapabiliyorsunuz. Düzenlemeyi yaptıktan sonra sağ üst kısımdaki Done butonunu kullanmanız yeterli olacaktır.