Huawei P20 Pro Sıfırlama Sonrası Google Hesabı Sorunu ve Çözümü


Huawei P20 Pro sıfırlama sonrası Google hesabı sorunu ve sorunun çözümü için ne yapabileceğinize bakacağız. Çin merkezli teknoloji firması Huawei'nin P20 Pro modeli akıllı telefonuna sahipseniz ve cihazı herhangi bir sebeple fabrika ayarlarına döndürdüyseniz ilk açılışta önceki Google hesabıyla oturum açmanız istenebilir. Bu hesabın parolasını anımsayamıyor olabilir, yeni bir hesapla giriş yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için ele aldığımız aşamaları izlemeniz yeterli olacaktır.

İşleme başlamadan önce akıllı telefonunuzu yeteri kadar şarj ettiğinizden emin olun. Tüm bilgilerinizi yedekleyin. İşlem sırasında ya da sonrasında meydana gelebilecek sorunlarda sorumluluğun kendinizde olduğunu hatırlatalım.

Huawei P20 Pro Sıfırlama Sonrası Google Hesabı Sorunu ve Çözümü

P20 Pro akıllı telefonu WiFi ağınıza bağlayın.

Cihazı yeniden başlatın.

Ekrana iki parmağınızla dokunun ve 20 saniye kadar basılı tutun.

TalkBack ipuçları belirdiğinde aşağı doğru kaydırma yapın ve global içerik menüsüne erişin.

TalkBack Settings'e dokunun.

Ses tuşlarına basın ve basılı tutun.

Help & feedback ile devam edin.

Get started with Voice Access'e dokunun, ekrandaki ipucu videosuna dokunarak YouTube uygulamasının açılmasını sağlayın.

Share seçeneğine dokunun.

Paylaşım menüsünden Gmail'i seçin.

Add an email address'e dokunun ve Outlook, Hotmail, and Live'ı seçin.


E-posta adresinizi ve parolanızı girip Sign in seçeneğini kullanın.

Sağ üst kısımdaki üç noktalı simgeye sahip olan butona dokunun, Settings – Manage accounts – Accounts yolunu takip edin.

Storage'e girin ve Storage Cleaner butonunu kullanın.

QuickShortcutMaker dosyasını SD karta kopyalayın.

Aracı yükleyin ve çalıştırın.

Huawei Home'u bulun ve Try seçeneğine dokunun.

Şimdi cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamanız lazım. Settings – Advanced settings – Backup and Reset – Factory Data Reset yolunu izleyin ve Reset phone butonuna dokunun. İşleme onay verin. Akıllı telefon tekrar fabrika ayarlarına sıfırlanacaktır. Sonrasında önceki Google hesabıyla oturum açmak durumunda kalmayacaksınız.

Soru, yorum ve değerlendirmeleriniz için forum sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.