Android tablete whatsapp ı indirdim kurulum için yardımcı olurmusunuz
YMZ Üye Katılım 7 May 2020 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Cihaz samsung a5 2017 7 May 2020 #1 Android tablete whatsapp ı indirdim kurulum için yardımcı olurmusunuz
telefonkurdu Yönetici Katılım 26 May 2017 Mesajlar 2,554 Tepki puanı 510 Yer İzmir Cihaz General Mobile GM 8 - General Mobile GM 9 PRO 7 May 2020 #2 Nasıl yani? dosya üstüne tıkladığınızda ne gibi kurulum hatası ile karşılaşıyorsunuz?
YMZ Üye Katılım 7 May 2020 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Cihaz samsung a5 2017 7 May 2020 #3 telefondan whatsapp siliniyor tablet te sim kart yok yani telefondaki numrayı sim kart ı olmayan tablet te kullanmak istiyorum mümkün mü
telefondan whatsapp siliniyor tablet te sim kart yok yani telefondaki numrayı sim kart ı olmayan tablet te kullanmak istiyorum mümkün mü
telefonkurdu Yönetici Katılım 26 May 2017 Mesajlar 2,554 Tepki puanı 510 Yer İzmir Cihaz General Mobile GM 8 - General Mobile GM 9 PRO 8 May 2020 #4 Telefonunuzdan WhatsApp'ı açın, WhatsApp Web özelliğini kullanarak tablete QR kodu taratın ve bu sayede kullanabilirsiniz.
Telefonunuzdan WhatsApp'ı açın, WhatsApp Web özelliğini kullanarak tablete QR kodu taratın ve bu sayede kullanabilirsiniz.
fernardo_75 Üye Katılım 9 May 2020 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Cihaz e4 23 May 2020 #5 aynı telefon gibi kullanacak ise arama yolu ile eşleştirme yaparak kullanabilirsiniz
Duzadam Üye Katılım 23 May 2020 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 Cihaz Xiomi Redmi Note 8 24 May 2020 #6 telefonkurdu' Alıntı: Telefonunuzdan WhatsApp'ı açın, WhatsApp Web özelliğini kullanarak tablete QR kodu taratın ve bu sayede kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Diğer türlü 2 yerde kullanım mümkün değil.
telefonkurdu' Alıntı: Telefonunuzdan WhatsApp'ı açın, WhatsApp Web özelliğini kullanarak tablete QR kodu taratın ve bu sayede kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Diğer türlü 2 yerde kullanım mümkün değil.