MuratKlkn
Üye
- Cihaz
- Sony Xperia z5
Üç gün önce Sony Xperia z5 aldım WiFi bazen ağları görmüyor. Tekrar başlayınca düzeliyor bağlanıyor. Bazen telefonun hızına yetişemiyorum bazen de İnternet hızı 26kb lere kadar düşüyor durup dururken sonra bi zaman düzeliyor ağa reset vesaire hepsini yaptım sabit ip de aradım ama canı isterse düzeliyor movie creator 4.7.b.1.3 versiyon ile düzelmiş forumda okuduğum kadarıyla apk olarak indirdim onu kurdum yine düzelmedi. Bir de genelde %100-%80 arasında bi kapanma Söz konusu masada durup dururken Bi anda kapanıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor ve yeniden başlıyor pin kodu falan sormuyor. Telefona yazılım atıldı online Sony sitesinden ama. Hiçbir değişiklik olmadı. Denemeye devam ediyorum bazı şeyleri simkart ile alakalı bir durum olabilir mi acaba dün mobil veri kapayıp sadece wifi açınca bi süre hiç sorun yaşamadım bugün şarj %80e düşene kadar üç dört defa reset attı telefon elimde şu an %42 bi kapanma olmadı %80 şarj etme gibi şeylerde okudum bunları yaşayıp düzelebilen varsa çok dua edicem. Resimlerin biri htc desire 820 diğeri benim telefon testi aynı anda üst üste yaptığımda 6mb'e kadar çıktığını gördüm