Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar general mobile discovery model telefonuma hattımı taktım, aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi sinyal simgesinin üzerinde çarpı var ve ne arama yapabiliyorum internetimi kullanabiliyorum arama yaptığım zaman mobil ağ kullanılmıyor yazıyor sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız...
Haklısn çok teşekkürler denemeden almıstım zaten 5 tl ye ben dedim eğer çalımassa geri getirebilirmiyim diye satan şahıs tipini somurtup 5 lirayı geri uzattı zaten anlamalıydım zaten almadım 5 lirasını geri verdim hayrım olsun
Merhaba arkadaşlar general mobile discovery model telefonumun desenini çok fazla yanlış girdim ve bunun sonucunda telefonum eposta ile girmemi istedi eposta ve şifremi doğru giriyorum ancak telefonumum interneti yada wifisi açık olmadığından dolayı doğrulayamıyor yanlış diyor telefonun desenini...
Arkadaşlar İnternette bir video izledim videoda adam internetten ıphone 6 nın ekranı, dolu kasası, bataryasını alıyor ve 2.el aldığı anakartı birleştirip (toplayıp) maliyeti daha ucuza getiriyor yaklaşık 450, 550₺ arası bende bu adamın videodaki gibi yapmayı düşünüyorum telefoncu olmadığım için...
telefonumda root yok tu dün attım, telefonumdaki bilgileri yedeklememe gerek yok ben zaten telefona format atmıstım, suan içinde hiç birsey yok mobil veride çalışmıyor, wifi açma butonuna bastığımda açılmıyor. cevapladığınız için teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba benim Avea İntouch 2 markalı Android telefonumun Kablosuz Mac adresi ve ıp adresi silinmiş(yok) wifi yi kullanamıyorum ve arama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekürler.