Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonuma S3 Mini Lollipop 5.1.1 (CyanogenMod 12.1) attım.çok güzel ama uygulamalar-sd cart bölümü aktif ama uygulamayı sd karta taşıya bastığımda '' uygulama taşınamıyor.Yeterli depolama alanı yok''' diyor..Telefonda 16gb sd kart takılı ve boş.Uygulamaları sd karta atabileceğim s3...
Arkadaşlar telefonuma S3 Mini Lollipop 5.1.1 (CyanogenMod 12.1) attım.çok güzel ama uygulamalar-sd cart bölümü aktif ama uygulamayı sd karta taşıya bastığımda '' uygulama taşınamıyor.Yeterli depolama alanı yok''' diyor..Telefonda 16gb sd kart takılı ve boş.Uygulamaları sd karta atabileceğim s3...
mümkünse odin ile yükleyebiliceğim rom arıyorum.bende 4.1.2 var sıkıldım. 5.11 veya 6.11 gibi romlar yüklemek istiyorum.asıl sebebi 4.1.2 de uygulamaları sd karta atamıyorum.bu sürümlerde atılıyor dediler onun için bu sürümleri denemek istiyorum.100/100 çalışan mümkünse odin ile yüklenebilicek...